Een Verklaring of een Bedreiging van de Democratie?

Een reactie op de gezamenlijke verklaring van 54 Chinese organisatie tegen de aangenomen resolutie  van het Nederlandse Parlement tot het erkennen van de genocide op Oeigoeren.

Te midden  van de verdere internationale ontwikkeling in de roep om de Oeigoerse genocide te veroordelen  door het wrede Chinese communistische regime in de 21e eeuw ,beginnen meer en meer landen zich te realiseren  dat er genocide plaats vind op de Oeigoerse bevolking.

Als een van de moedigste verdedigers van de democratie,heeft het Nederlandse Parlement de misdaad van   de Chinese regering erkend.

De genocide van Oeigoeren in Oost-Turkestan.

In dit verband bedanken  wij(Oeigoeren)het Nederlandse Parlement en het Nederlandse volk.

Ondanks het ijzersterke bewijs dat is geleverd  door ontelbare getuigen en overlevenden van concentratiekampen en gelekte documenten door China zelf , mijn eigen ervaringen, (al drie jaar geen contact meer kunnen krijgen met 19 van mijn familieleden,waarvan velen gevangen zitten zonder proces)hebben 54 Chinese organisaties,gevestigd in Nederland een verklaring uitgegeven tegen de resolutie van het  Nederlandse Parlement ,erkenning van de genocide.

Duidelijk is dat de individuele Chinees in het democratische Nederland nog steeds onder invloed is van het Chinese regime. Het communistische gedachtegoed vormt op deze wijze een bedreiging voor de vrije wereld en de democratie.

De verklaring van de 54 Chinese organisaties in Nederland kan niet anders uitgelegd worden dan steun aan het Chinese regime

Ik hoop oprecht dat zij hun schaamteloze  verklaring willen rectificeren.

Ik hoop dat de democratische landen, zoals Nederland ,de vrijheid en mensenrechten van de Oeigoeren zullen verdedigen en de genocide blijven  veroordelen,zodat de mensenrechten van de Oeigoeren in Oost –Turkestan gerespecteerd worden.